Immaisi Tyonohjaus Konsultointi Puulogo Valkoinen 500

Immaisin
työnohjaus ja konsultointi
Sapiens Oy

Referenssit

”Käännyin puoleesi rajussa organisaation muutoskriisissä. Tuellasi sain vietyä läpi rankan saneerausprosessin ja pystyin taistelemaan jäljelle jääneen henkilöstöni kanssa kaikesta huolimatta lisää markkinaosuuksia. Ilman tätä tukea olisin varmasti sahannut omaa oksaani, ”polttanut päreeni” ja tehnyt psykologisia tyhmyyksiä. Enkä olisi pysynyt henkisesti näin hyvässä kunnossa.”
(Naisjohtaja, vuoden ohjausprosessin päätösarviotilanne)

“Pystyit takertumaan ja pitäydyit esille tulleissa asioissa niihin, jotka olivat ratkaisevassa asemassa ja joissa oma asenteeni piti muuttua. Ymmärsit hyvin kokonaisuuden jossa toimin.

Suosittelen ehdottomasti muillekin.”

Asiakkaita läheltä ja kaukaa

Johtamistaidon ja tiimityön koulutusta, työnohjausta, valmennusta, kehittämis- ja kriisikonsultointia

Suuryrityksiä

Kemira Oy, Metsä-Serla, Valmet-Automotive, Suomen SP, OP-keskus, Valio, Kaupunkiopisto, Nokia, Kuntakoulutus Oy, Arsenal Oyj jne.

Valtion laitoksia

Puolustusvoimat, Rajavartiolaitos, Turun Hovioikeus, Liikkuva poliisi (Länsi-Suomi), Turun ja Porin työsuojelupiiri, Suomen arkistolaitos, Kelan tutkimusyksikkö Turku, työterveyslaitos ja useita lääninhallituksia jne.

Kuntayhtymiä

Uudenmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen erityishuoltopiirit, TYKS, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Halikon lastenkodin kuntayhtymä jne.

Kuntia

Turun kaupungin terveydenhuolto, koulu- ja sosiaalitoimi: johto ja henkilöstö, Tampereen kaupungin sosiaalitoimi, Oulun kaupungin sosiaalitoimi, Porin kaupungin koulu-, sosiaali-, tekninen ja kulttuuritoimi, Nokian kaupungin johto, hallinto- ja sosiaalitoimi, Lohjan perusturvatoimi, Liedon kunnan johto, hallinto, sivistys- ja sosiaalitoimi, Salon kaupungin sosiaali- ja tekninentoimi, Loimaan kaupungin johto ja sosiaalitoimi, Halikon sosiaalitoimi, Kaarinan kaupungin hallinto, johto ja sosiaalitoimi jne.

Kansainvälisiä johtamiskoulutus- ja asiantuntijatehtäviä ulkomailla:

Pohjoismaiden ministerineuvosto ja Suomen Opetusministeriö Helsingin kaupunginkirjaston kansainvälisen kehittämisyksikön organisoimana kohdemaat Latvia, Liettua, Viro: Baltian sivistys, kulttuuri- ja kirjastotoimen johtamiskoulutusprojektien suunnittelu- ja koulutustehtävät
Jatkokoulutusohjelman suunnittelu ja toteutustyö

Suomen Opetusministeriö ja Soros Foundation (USA) Helsingin kaupunginkirjaston kansainvälisen kehittämisyksikön organisoimana: Pietarin kaupungin johtamiskoulutusohjelman suunnittelu- ja koulutustehtävät

Suomen ulko- ja opetusministeriö Helsingin kaupunginkirjaston kansainvälisen kehittämisyksikön organisoimana vuoden kestävä Venäjän Euroopan puoleisen alueen kirjastojen johtamiskoulutus-ohjelmat ylemmälle johdolle. Toteutettu Pietarin alueella, Karjalassa, Komissa, Pihkovassa, Vologdassa, Novgorodissa, Kaliningradissa, Arkangelissa.
Lähijohdon vastaavan koulutusohjelman suunnittelu sekä pilotointi Pihkovassa

Täydennys­koulutus­hankkeita

Yliopistoja ja korkeakouluja:

Turun yliopisto, Turun yliopiston täydennyskoulutuskeskus, Turun kauppakorkeakoulu, Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskus, Åbo Akademi, Kuopion yliopiston täydennyskoulutuskeskus, Lapin yliopisto jne.
Diakonia ammattikorkeakoulu, Helsinki ja Turku, Humak, Tamk