Immaisi Tyonohjaus Konsultointi Puulogo Valkoinen 500

Immaisin
työnohjaus ja konsultointi
Sapiens Oy

Tiimi

Kokenut ja innovatiivinen työskentelyote osaamisen perustana

Anna-Maijan vankka kokemus ja Anssin innovatiivinen toimintatapa tarjoavat työnohjauksen ja konsultoinnin ratkaisuja erilaisissa työ- ja toimintaympäristöissä. Perheyrityksen dynamiikka ja vuosien yhteistyö ovat olleet ne ratkaisun avaimet, jotka ovat mahdollistaneet kaikki positiiviset ja onnistuneet tulokset asiakasyritysten kanssa.

Anna Maija Kasvo Pallo

ANNA-MAIJA IMMAISI, toimitusjohtaja

Organisaatioiden kehittämiskonsultti, johdon kouluttaja,
coach, työnohjaaja, ryhmätyökouluttaja, psykodraamatyönohjaaja
Turun yliopisto, Brahea: prosessikonsulttien ja
työnohjaajien pääkouluttaja ja kurssin johtaja

“Olen se kokenein osaaja, kun tilanne vaatii valmennusta, työnohjausta, coachausta tai konsultointia muutoksessa, kriisissä tai toiminnan kehittämisessä. Olen elänyt näiden asioiden kanssa jo 30 vuotta ja jatkuvasti päivittänyt osaamistani.” Anna-Maija Immaisi kiteyttää.

Yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa tehdyt täydennyskoulutushankkeet.
Kehittänyt Turun yliopiston työnohjaaja- ja prosessikonsulttikoulutuksen koulutusohjelman vuodesta 1983, jota edelleen ylläpidetään.

Jatkovalmennuksia ja sparrausta jo valmistuneille työnohjaajille ja prosessikouluttajille.

Aktiivinen yrittäjäjärjestöjen jäsen paikallisesti, että Varsinais-Suomen Yrittäjissä. Suomen Yrittäjien Kehittämissäätiön asiantuntija ja kouluttaja.

Yhteistyöyrityksiä sekä asiantuntijatehtäviä mm. eri kuntayhtymien, valtion laitosten tai suuryritysten kanssa Suomessa:
Suuryritykset: Kemira, Metsä_serla, Valmet-Automotive, Posti, Valio, Nokia, OP-keskus, jne.
Valtion laitokset: Puolustusvoimat, Rajavaltiolaitos, Turun Hovioikeus, Liikkuva Poliisi, Kelan tutkimusyksikkö Turku, jne.
Kuntayhtymät ja kunnat ympäri Suomen

Kansainväliset johtamiskoulutus- ja asiantuntijatehtävät Pohjoismaiden ministerineuvoston, Suomen ulko- ja opetusministeriön organisoimissa hankkeissa mm. Baltian maissa ja Venäjällä

Anssi Kasvot Pallo

ANSSI IMMAISI, KTM

Työnohjaaja, työyhteisösovittelija
Organisaatioiden kehittämiskonsultti,
Turun yliopisto, Brahea: koulutustiimin jäsen

Useiden vuosien kokemus  työyhteisösovittelusta valtionhallinnossa, kunta- ja kaupunkiorganisaatiossa sekä työnohjauksesta johdon, esimiesten, asiantuntijoiden ja työryhmien kanssa valtionhallinnossa, kunta- ja kaupunkiorganisaatiossa, yksityisellä puolella valmistusteollisuudessa ja asiantuntijasektorilla sekä vapaaehtoissektorilla.

Johdon ja erilaisten tiimien muutoskonsultoinnista valtionhallinnossa

Pitkä työtausta Verohallinnossa, jossa toiminut asiantuntija-, prosessinjohto- ja esimiestehtävissä.